Co je nového ?

 

18.února 2008

Přidaná výročka 2007.
Přidaný zápis z Indoorcamp 2004

20.ledna 2008

Přidaná Text o Holštejnské jeskyni.
Lze i z Text o Holštejsnké jeskyni

2.října 2007

Aktualizovaná bibliografie o holštejnsku.
Přidané výročky 2003-2006

17.září 2007

Doplněna mapa Nové Rasovny (Absolon 1948) a nějaké fotky.
Text k výročí 40 let Holštejnské skupiny
Vráceny texty k objevu JPS

27.srpna 2007

Opravena adresa skupiny na titulní stránce a krátký popis jeskyně Nová Rasovna

22.srpna 2007

Pokus o znovuzrození našich stránek

16.června 2003

Komentář a výsledky IV. ročníku Tour de Žleby (Richard Zatloukal)

28.května 2003

Po povodních 26.5.2003 změna trasy Tour de Žleby 2003

23.května 2003

Průzkum bojem hradu v Bouzově a Konice s okolím

16.května 2003

Dobytí hradu Eulenburg na Květnou neděli LP 2003

10.dubna 2003

Přehled bibliografie o holštejnsku

3.dubna 2003

Už je to tady. Co? No přece Tour de Žleby 2003

31.března 2003

Výroční zprávy na web nebo do “trezoru”?

26.února 2003

Bádací kalendář na rok 2003.
Tentokrát včas výročka 2002.

14.listopadu 2002

Pozdě, ale přece, doplněny výročky 2000,2001.

16.října 2002

Expedice Altvaterhorn 2002.

28.června 2002

TOUR de ŽLEBY 2002. Pohled na akci očima Richarda .

17.června 2002

Výsledky TOUR de ŽLEBY 2002 .

13.května 2002

Už je to tady zase. Co? TOUR de ŽLEBY!! 2002 .

11.března 2002

Bádací kalendář na rok 2002 .

18.listopadu 2001

Istrie v novém a naprosto bombastickém kabátě včetně fotek + interaktivní mapa od Richarda. (Created by Silhouette).

17.října 2001

Zápis z jedné speleo akce Tropická noc v Rudickém propadání od Richarda .

15.října 2001

Deník z cykloakce Istrie 2001 od Richarda (Fotky budou dodány posléze) a upravený zápis z Expedice Altvaterhorn 2001, dále se pokouším postupně změnit barvy, tak snad to bude k lepšímu.

10.srpna 2001

Je otevřeno staronové cestovatelské okénko, proč staronové? Uspořádání informací na našich stránkách se začíná pomalu profilovat, takže jsem zprávy z cest vložil do tohoto "okénka". Jsou tam některé starší a hlavně poslední zpráva z akce Mont Blanc 2001

1.srpna 2001

Je otevřeno nové bikerské okénko, jelikož to vypadá, že k cyklistice máme taky velice blízko. Lze tam najít již starší odkaz na Tour de Žleby, ale i nový zápis z Expedice Altvaterhorn 2001

19.června 2001

Postřehy z Tour de Žleby od Richarda Zatloukala

4.června 2001

II. ročník Tour de Žleby, popis a výsledky

25.dubna 2001

Přehled naší publikační činnosti, zatím pouze anglický přehled (summary)

20.dubna 2001

Pro komplexnost jsem vyčlenil zvláštní prostor pro naše Reakce
K vidění je i kopie oznámení ukončení členství J.Moučky v naší ZO i celé ČSS
Reakce na otevřený dopis Moravského speleologického klubu ... (16.4.2001 Richard)
Reakce na otevřený dopis Moravského speleologického klubu ... (5.4.2001 ZO)

12.dubna 2001

Reakce na otevřený dopis Moravského speleologického klubu ... (8.4.2001 Kajman)

5.dubna 2001

Reakce na otevřený dopis Moravského speleologického klubu ... (4.4.2001 Bzunda)

16.března 2001

Nové fotky
Myšlenky - Středeční večírky (15.3.2001 Kajman)

19.února 2001

Bádací termíny na celý rok 2001
Bádací termíny ve formě tabulky

15.února 2001

Fotky z oslav výroční schzůze

12.února 2001

Myšlenky - Středeční večírky (12.2.2001 Kajman)
Myšlenky - Středeční večírky (11.2.2001 Kajman)

26.ledna 2001

Myšlenky - Středeční večírky (22.1.2001 Kajman)

18.ledna 2001

Anglicko-český a česko-anglický speleologický slovník přepsaný ze "Slovenského krasu 1974"
Všechny fotky jsou nyní na Yahoo Photos
Crnelsko Brezno 2000, odkaz přesunut do zpráv.

12.ledna 2001

Myšlenky - Středeční večírky (11.1.2001 Kajman)
Nové fotky z Ohniště 2001 Nově na Yahoo photos!!

2.ledna 2001

Kalendář s termínem výroční schůze.
Myšlenky, novinka, kde bychom chtěli zveřejňovat naše myšlenky a názory ponejvíce osobní.

5.prosince 2000

Mapy z rumunských jeskyní k článku Rumunsko 2000 od Kajmana. Odkaz je na konci článku.

23.listopadu 2000

Důl ČSM Stonava sever (Bzunda&Bzundová)
Link na Hornické muzeum pod Landekem
Bádací termíny

13.listopadu 2000

Jsme tam!! Po třech letech práce jsme se tam dostali. Nejčerstvější dojmy z tohoto víkendu si můžete přečíst v této zprávě:
Víkend v časech přítomných (Kajman)
Jak jste si možná všimli, ty sekce, kde jsou nové příspěvky, budou vždy vyznačeny červeně.

3.listopadu 2000

Crnelsko Brezno 2000 (Kajman) - zápis z akce + fotky
Fotka z Rumunska 2000

19.října 2000

Holštejnská jeskyně - klikací mapa s fotogaleriemi

9.října 2000

Na hlavní stránce a v kontaktech se můžete podívat na odkaz na mapu kde leží naše základna.
Je zaktualizovaný a hlavně opravený kalendář.
Něco málo v odkazech.

28.srpna 2000

Ve zprávách
Rumunsko 2000 (Kajman)

Kalendář
Bádací termíny

Odkazy
Maďarské jeskyně

15.srpna 2000

Ve zprávách
Mechový závrt - opět (Kajman)
připravovaná akce:Compleso Veliko Sbrego - Pa'e Volpe (Černensko Brezno) -1198m.(Kajman)

7.srpna 2000

Ve zprávách popis akce Tour de Žleby. Aktualizované kontakty.

17.června 2000

Drobné vychytávky a ve zprávách výsledky Tour de Žleby

14.června 2000

Nového je v podstatě vše. Po připomínkách (oprávněných), že se to pomalu natahuje atd.., jsem se rozhodl, že předělám (ve spolupráci se svou kolegyní) naše stránky trošku jinak. Snad je to teď přehlednější a rychlejší. Všechny informace by měly být zachovány. A teď co je nového:

  • přidán kalendář, který by měl sloužit hlavně pro naše členy a ty, kteří jezdí pravidelně na naše akce, ale samozřejmě i pro ty, kteří se chtějí podílet na naší činnosti.
  • ve zprávách (postaru z cest) zpráva "Docela obyčejný víkend. Až na…" od Kajmana
  • přidány jeskyně, kde by měl být základní popis našich lokalit
  • publikace 30 let.., kde je stručný výtah z naší publikace vydané ke 30ti letům založení naší skupiny (1996) (naše původní stránky).(I v angličtině)
  • odkazy kde bych chtěl dávat zajímavé linky
  • foto nové 3 fotky, už jsou všechny zmenšené a na kliknutí se zvětší

To je zatím vše

2.března 2000

Byla založena naše nová stránka